Specialsnickeri till kontoret

Specialsnickeri till kontoret

Hejsan!

Idag har jag varit och hämtat en present från min chef som jag skulle få, jag fick ett samtal av Hellmans Specialsnickeri i Kalix tidigare idag om att min beställning var färdig. Jag blev väldigt förvånad eftersom att jag inte hade beställt något och jag förklarade det för Hellmans Specialsnickeri, varpå de förklarade att det hade inkommit en beställning och allt var betalt men att det var jag som skulle hämta det. Lite glad men ändå misstänksam så åkte jag in till Kalix och för att hämta det som senare skulle visa sig vara en gåva till mig. Jag vet inte mycket om specialsnickeri och jag kan säga att det var en överraskning för ögat när jag klev in i verkstaden, det var verkligen inte riktigt som jag hade trott mig. Det jag hade föreställt mig var en liten bänk och ett rum för målning, men vad jag fick se var något som liknande en avancerad träslöjdsal. Där fanns det resurser för att kunna utföra det mesta inom specialsnickeri. I handen fick en liten pall där det ovanpå var graverat med texten ”för dina fötter”, då fattade jag precis vem som hade gjort den här beställningen. Sedan jag kom till kontoret i Kalix och började arbeta så har jag klagat på att jag inte har någon fotpall att slänga upp fötterna på. Nu har jag däremot fått en och vilken ruskigt bra present, det trodde jag inte. Den åker med direkt till kontoret imorgon! Det kanske inte är någon större grej men efter många år som kontorsarbetare så bygger man upp vanor som man inte klarar sig utan och det här tillsammans med kaffe är mina två vanor som jag måste ha för att kunna trivas på jobbet. Det var även lite roligt att han inte köpte något massproducerat utan verkligen hade lagt ner lite tid på att beställa specialsnickeri så att jag kunde få en unik fotpall.  


Kommentarer är stängda.