Är du intresserad av healing?

Är du intresserad av healing?

Hej! När det gäller det här med healing på Gotland så är detta något som jag hade tänkt att skriva ett inlägg om på bloggen nu. Jag har varit på ett företag som heter Sörbom massage och på det här företaget kan man dels få massage och dels healing.  

Jag är alltid öppen för att prova på vad som krävs för att komma tillrätta med en del problem som jag har med värk i kroppen. Jag har tidigare fått massage vilket förstås kan vara bra för många men efter att även ha provat healing måste jag säga att det är healing som verkligen fungerar bäst på mig. Jag lägger alltid ut inlägg på den här bloggen som jag tror kan vara till hjälp för er, och efter att jag nu har fått healing på Gotland några gånger på Sörbom massage och detta haft så god effekt, så tänker jag att om det fungerar så bra för mig så fungerar det säkert lika bra för dig. Det är en helkroppshealing som jag har fått några gånger av Stefan Sörbom på Sörbom massage. Han är mycket erfaren när det kommer till det här med healing och har hjälpt så många människor att må bättre. Om du är osäker på vilken behandling som skulle passa dig bäst så hjälper Stefan dig med att ta reda på detta. Det kanske är massage som passar bäst för dig, eller healing, eller en kombination av bägge. Vill du veta mer om vad denna healing på Gotland innebär, eller om du vill få veta mer om massage så tycker jag att du ska höra av dig till Stefan Sörbom på Sörbom massage. Titta gärna in på hans hemsida, där hittar du bra information och även kontaktuppgifterna till hans företag. 

 


Kommentarer är stängda.