Frakt & Retur

retur
Om du inte är helt nöjd eller om det finns en diskrepans med din beställning, vänligen behålla all dokumentation och förpackning och kontakta oss omedelbart genom att skicka ett e-postmeddelande eller klicka Online Support för att få hjälp. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner.
1. Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss.
2. Om åter paketet inte innehåller alla de tillbehör och delar den levererades med, kommer kostnaden för de tillbehör och delar dras av från det totala produktpriset och kan endast motivera en partiell återbetalning.
3. Om av någon anledning, måste du ändra storlek, färg, eller bidraget under på grund av "skillnad", kommer fraktavgiften dras av från det totala produktpriset.
utbyten
1.We accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 15 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Kontakta oss med din beställning ID och kundavdelning kommer att hjälpa dig. Om du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning (enligt Ångerrätt) och placera en ny order på den stil du föredrar.
2.You måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.
3.We inte täcker fraktkostnaden utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.
tillbaka